cart

L-V 08:00 - 16:30

0784-889988

TERMENI SI CONDITII

 

      Magazinul online elemag.ro isi propune sa satisfaca in cele mai bune conditii solicitarile clientilor sai oferind servicii si produse de buna calitate si in conformitate cu necesitatile lor.

      Tocmai de aceea va rugam sa cititi cu atentie informatiile ce urmeaza si respectandu-le sa faceti posibila buna noastra colaborare.

 

      1.DISPOZIȚII GENERALE

      Magazinul elemag.ro este administrat de SC ELECTRON COMPANY SRL cu sediul in ULMENI,Str. Petre Dulfu,Nr 5,jud. Maramures,inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J24/1597/2005 si avand CUI : RO17986262,denumită în continuare Furnizor si  isi rezerva dreptul de a face orice modificari in site fara o notificare prealabila.Eventualele erori aparute pe site vor fi corectate in cel mai scurt timp posibil fara a atrage nici un fel de consecinte legale si vom aprecia intotdeauna observatiile facute de clientii nostri.

      Navigarea pe site sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email) a produselor de pe site-ul elemag.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

    Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului nostru devine si va fi denumită Client.

      2.CONȚINUTUL SITE-ULUI

       S.C. ELECTRON COMPANY SRL,detinatoarea magazinului online elemag.ro , definește prin conținut, toate informațiile aflate pe site în forma de text, date, imagini (poze).

     Întregul conținut al site-ului elemag.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare privind protecția drepturilor de autor.

   Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: contact@elemag.ro.

        3.DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

        Fotografiile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe elemag.ro incearca sa prezinte cit mai fidel produsele pe care le comercializam si intentia noastra este ca in coletul primit sa gasiti ceea ce ati vazut pe site.Totusi,din punct de vedere legal aceste informatii sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot sa prezinte diferente dar pentru a evita orice neintelegeri Furnizorul va solicita confirmarea Clientului in legatura cu diferentele aparute.

        Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

      SC ELECTRON COMPANY SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC ELECTRON COMPANY SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor morale. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC ELECTRON COMPANY SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare.

         În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC ELECTRON COMPANY SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

       4.CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

       Menționăm că toate datele furnizate de către dumneavoastră sunt confidențiale și sunt folosite doar în scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garanție și pentru expedierea produselor. SC ELECTRON COMPANY SRL declară ca nu va furniza datele dumneavoastră personale unor terți.

        Clientul are dreptul de a solicita oricând ștergerea datelor personale precum și încetarea dreptului de a fi contactat de către Furnizor. Acest lucru se poate face contactând Furnizorul.Datele dumneavoastră personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa și justificată a acestora și în orice alte cazuri prevăzute de lege.

        5.GARANȚIE

        Garanția produselor achiziționate este de 24 luni de la data facturarii.Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție.

         Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

       6. PREȚURI ȘI TAXE

        Toate preturile afisate pe site sunt preturi finale adica includ valoarea TVA de 20%.

       Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site la care se adauga cheltuielile de livrare și transport care se vor achita direct curierului.

Pentru detalii referitoare la plata produselor va rugam sa consultati sectiunea Metode de plata.

        Toate promoțiile și ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv în limita stocului disponibil.

       7.SUPORT TEHNIC

        Inca de la lansare, magazinul elemag.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon la 0784 889988 sau prin email,la adresa tehnic@elemag.ro de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic ii ajuta pe clienti sa aleaga produsele cele mai potrivite cu necesitatile lor, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să configureze sisteme complexe de supraveghere si securitate în vederea achiziției.

       8.LIVRAREA PRODUSELOR

         Produsele achiziționate de pe site-ul elemag.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid .

       Termenul de livrare este de 24/48 ore sau dupa cum este specificat, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

       Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 2 săptămâni.

        9.RETURNAREA PRODUSELOR

     In conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, art. 7,9, clientul are dreptul sa renunte la cumpararea unui produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de maxim 14 zile de la data primirii produsului.

        Daca ati cumparat de la noi un produs si decideti sa-l returnati este necesar sa ne anuntati hotararea dumneavoastra printr-o cerere scrisa trimisa prin posta sau curierat pe adresa firmei noastre,prin fax la 0360819130 sau printr-un e-mail la adresa vanzari@elemag.ro .In cerere va rugam sa specificati denumirea produsului, numarul facturii care insoteste produsul si numarul dumneavoastra de telefon.

        Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de utilizare,zgarieturi sau deteriorari si trebuie amblat in ambalajul original,cu toate accesoriile si documentatiile pe care le includea coletul original si va avea anexata o copie dupa factura originala.

       Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului care este liber sa aleaga modalitatea de expediere.

       elemag.ro isi rezerva dreptul (legal) de a respinge produsele deteriorate sau cu semne vizibile de utilizare necorespunzatoare si in astfel de cazuri nu va rambursa contravaloarea produselor.

      Sumele datorate clientului vor fi egale cu contravaloarea facturii care a insotit produsul si vor fi rambursate in maxim 30 de zile de la primirea coletului returnat.

       Pentru orice informatii legate de procesul de returnare ne puteti contacta telefonic la numarul 0784889988.

Date companie

Date de contact

call0784-889988 Program: Luni - Vineri: 08:00 - 16:30

mail vanzari@elemag.ro

placeSTR. Petre Dulfu,nr. 5, ULMENI, Maramures RO