cart

L-V 08:00 - 16:30

0784-889988

POLITICA DE RETUR

 

       In conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, art. 7,9, clientul are dreptul sa renunte la cumpararea unui produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de maxim 14 zile de la data primirii produsului.

        Daca ati cumparat de la noi un produs si decideti sa-l returnati este necesar sa ne anuntati hotararea dumneavoastra printr-o cerere scrisa trimisa prin posta sau curierat pe adresa firmei noastre,prin fax la 0360819130 sau printr-un e-mail la adresa vanzari@elemag.ro .In cerere va rugam sa specificati denumirea produsului, numarul facturii care insoteste produsul si numarul dumneavoastra de telefon.

        Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de utilizare,zgarieturi sau deteriorari si trebuie amblat in ambalajul original,cu toate accesoriile si documentatiile pe care le includea coletul original si va avea anexata o copie dupa factura originala.

       Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului care este liber sa aleaga modalitatea de expediere.

       elemag.ro isi rezerva dreptul (legal) de a respinge produsele deteriorate sau cu semne vizibile de utilizare necorespunzatoare si in astfel de cazuri nu va rambursa contravaloarea produselor.

      Sumele datorate clientului vor fi egale cu contravaloarea facturii care a insotit produsul si vor fi rambursate in maxim 30 de zile de la primirea coletului returnat.

       Pentru orice informatii legate de procesul de returnare ne puteti contacta telefonic la numarul 0784889988.


 

 

 

Date companie

Date de contact

call0784-889988 Program: Luni - Vineri: 08:00 - 16:30

mail vanzari@elemag.ro

placeSTR. Petre Dulfu,nr. 5, ULMENI, Maramures RO